Kan bli blant topp ti i produktivitet

Finansminister Benjamin Netanyahu innkalte søndag til pressekonferanse for å markere at det var to år siden han tok på seg stillingen. Hovedbudskapet Netanyahu hadde til pressefolkene var hans egen tro på en økonomisk revolusjon i Israel i løpet av de neste ti årene, hvor landet kan bli blant de topp ti landene i verden i inntekt per hode og levestandard, skriver Globes Online. Finansministeren varslet at han har til hensikt å privatisere mange flere offentlige bedrifter, og det fort. Deretter brukte han Irland som eksempel, og hevdet at landet har klart å snu sine årelange problemer med arbeidskonflikter, ved å skape økonomisk vekst.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart