Bli en aktiv Israel-venn nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai for å høre svært aktuelle foredrag. Vær rask med påmelding, begrenset antall plasser.

Amerikanske jøder støtter tilbaketrekningen

I følge en ny meningsmåling offentliggjort mandag, støtter hele 62 prosent av de amerikanske jødene tilbaketrekningsplanene fra Gaza-stripen og nordlige deler av Vestbredden. 23 prosent er i mot. 41 prosent av de amerikanske jødene mener at i tillegg til å fremforhandle fred, bør Israel trekke tilbake flesteparten av bosetningene fra Vestbredden. 27 prosent er mot dette. Like mange mener Israel bør tillate at et symbolsk antall palestinere får returnere til områdene de eller deres familie forlot, mens 30 prosent er i mot. 70 prosent mener Israel ikke bør gi seg med forhandlingene før en endelig fredsavtale er gjennomført, hvor begge parter lover å stoppe konflikten en gang for alle. På samme tid er man dypt skeptisk til sjansene for at angrepene på Israel noensinne vil ta helt slutt. Over 70 prosent var enige om at "selv med en underskrevet avtale mellom Israel og de palestinske myndighetene, vil et stort antall av palestinerne fortsette med å bruke terror mot Israel". Ortodokse jøder var i kontrast til andre amerikanske jøder, motstandere av tilbaketrekningsplanene og svært skeptiske til palestinske intensjoner.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart