Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Netanyahu ønsker «åpen himmel»

Finansminister Benjamin Netanyahu er i gang med å gjennomføre 40 reformer, som griper inn i flere samfunnsområderr. Søndag åpnet Netanyahu for en ny flypolitikk som de israelske avisene kaller "åpen himmel". Finansministeren tror at man ved å fjerne sperregrensen for antallet fly utenlandske selskaper kan ha fra og til Israel, vil man kunne bringe israelere innen "noen få titalls dollar" fra europeiske reisesteder. Netanyahu kom med uttalelsen mens transportminister Meir Sheetrit var til stede. Sheetrit har ved flere anledninger markert sitt standpunkt mot "åpen himmel", selv etter at turistdepartementet, hotellforeningen og flere utenlandske flyselskaper uttrykte ønske om at noe slikt ble gjennomført. Ofer Kisch, generalsekretær i Lufthansa Israel, sier at selskapet alene kan øke sin flykapasitet med 50 prosent om begrensningene blir opphevet. President i hotellforeningen Avi Ella, sa at "åpen himmel" kan føre til lavere flypriser, samt skape nye arbeidsplasser. Ella regnet ut at finansdepartementets turismevennlige politikk vil kunne skape rundt 90.000 arbeidsplasser i bransjen i løpet av de neste fem årene. Forrige måned kom han med en beregning som antydet at begrensningene slik de står i dag, vil koste Israel rundt 30 millioner dollar årlig i tapt turisme, i følge Jerusalem Post.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart