Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Store bosetninger må tas hensyn til i slutt-forhandlinger

– Selv om USA ikke vil bestemme resultatet av slutt-status forhandlinger på forhånd, må endringene på bakken, inklusiv de store israelske befolkningssentraene, tas hensyn til i enhver slutt-status forhandling, sier George W. Bush. Dermed gjentar han sitt løfte til statsminister Ariel Sharon i april 2004. I Israel blir Bushs uttalelse tolket som en støtte til å beholde de største israelske bosetningene på Vestbredden. Den amerikanske presidenten mener det er "urealistisk" å forvente en full og komplett tilbakevending til våpenhvile-linjene fra 1949. Samtidig ber han statsminister Sharon om å oppfylle forpliktelsene i veikartet, og stanse utvidelse av bosetninger, samt fjerne ulovlige utposter. Tirsdag dro statsminister Ariel Sharon fra Texas til Washington, hvor han skal ha møter med visepresident Richard Cheney, kongressledere og jødiske ledere.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart