Diskuterte Irans atomprogram med visepresident Cheney

Atomtrusselen fra Iran var hovedemnet da statsminister Ariel Sharon møtte USAs visepresident Richard (Dick) Cheney i Washington tirsdag. Sharon frykter at en iransk forståelse med europeiske land kan gi rom for Teherean til å utvikle atomvåpen i det skjulte. Sharon møtte også Paul Wolfowitz, som skal overta som neste president i Verdensbanken. Det er mulig banken får en rolle i oppkjøp av evakuerte boliger på Gaza-stripen. Dersom Israel kan samordne tilbaketrekningen med palestinske myndigheter, vil Israel la være å ødelegge bosetternes boliger. For Israels statsminister var dette USA-besøk nummer elleve. Sharon betegner besøket som det mest vellykkede.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart