Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

«Sjokkert» over israelske anklager

PA-formann Mahmoud Abbas avviste onsdag påstander om at han er for svak til å styre, og anklagde Israel for å ha satt i gang en "propagandakampanje" mot ham og PA, under statsminister Ariel Sharons statsbesøk i Washington, USA. Abbas slapp en pressemelding hvor det blant annet stod at "Den palestinske myndigheten er sterk og forent og forberedt til å gå inn i de siste fasene av forhandlingene med Israel." Videre sier han at han var "ekstremt sjokkert" over anklagene som han hevder ble rettet mot ham av den israelske statsministeren og USAs president George W. Bush. PA-formannen anklager også Israel for å hindre hans forsøk på å oppnå ro og stabilitet ved til stadighet å mislykkes med å oppfylle kravene fra Sharm el-Sheikh-møtet tidligere dette året. Abbas krever at de skal frigjøre alle sine palestinske fanger, og trekke seg ut av de palestinske byene på Vestbredden. Videre anklager Abbas Israel for "kaldblodig" å drepe tre unge palestinere tidligere denne uken nær grensen til Egypt, og sier at denne hendelsen var et stort hinder for hans forsøk i å oppnå ro. Israel mener de tre drepte ungdommene var i ferd med å smugle våpen fra Sinai, på oppdrag av en våpensmugler-liga.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart