«Sjokkert» over israelske anklager

PA-formann Mahmoud Abbas avviste onsdag påstander om at han er for svak til å styre, og anklagde Israel for å ha satt i gang en "propagandakampanje" mot ham og PA, under statsminister Ariel Sharons statsbesøk i Washington, USA. Abbas slapp en pressemelding hvor det blant annet stod at "Den palestinske myndigheten er sterk og forent og forberedt til å gå inn i de siste fasene av forhandlingene med Israel." Videre sier han at han var "ekstremt sjokkert" over anklagene som han hevder ble rettet mot ham av den israelske statsministeren og USAs president George W. Bush. PA-formannen anklager også Israel for å hindre hans forsøk på å oppnå ro og stabilitet ved til stadighet å mislykkes med å oppfylle kravene fra Sharm el-Sheikh-møtet tidligere dette året. Abbas krever at de skal frigjøre alle sine palestinske fanger, og trekke seg ut av de palestinske byene på Vestbredden. Videre anklager Abbas Israel for "kaldblodig" å drepe tre unge palestinere tidligere denne uken nær grensen til Egypt, og sier at denne hendelsen var et stort hinder for hans forsøk i å oppnå ro. Israel mener de tre drepte ungdommene var i ferd med å smugle våpen fra Sinai, på oppdrag av en våpensmugler-liga.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart