Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Sharon vurderer utsettelse til august

Tilbaketrekningen fra Gaza-stripen og fire bosetninger nord på Vestbredden er planlagt over fire uker fra slutten av juli. Nå vurderer statsminister Ariel Sharon en utsettelse, for å ta hensyn til en tre uker lang jødisk sørgeperiode til minne om ødeleggelsen av det andre tempelet. Adskillelsesplanen vil dermed kunne iverksettes fra midten av august, skriver israelske medier. Regjeringens administrasjonssjef for adskillelsesplanen, Yonatan Bassi, har anbefalt utsettelse overfor Sharon. Bassis forslag kommer på bakgrunn av samtaler med rabbier. Etter religiøse, jødiske lover, er det ikke tillatt å flytte til et nytt hus under sørgeperioden, Tisha B’Av. For Sharon har det tidligere vært et mål å få adskillelsesplanen avsluttet innen 1. september, når barn og ungdom starter på nytt skoleår. – Vi vil nå tenke over hva vi skal gjøre, sier Asaf Shariv, en av Sharons nærmeste medarbeidere.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart