Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Starter nord på Gaza-stripen

Alei Sinai, Dugit og Nisanit, de tre nordligste bosetningene på Gaza-stripen, vil først bli evakuert når adskillelsesplanen iverksettes i sommer. Den isolerte bosetningen Netzarim, vil antakeligvis også bli evakuert i løpet av den første uken, skriver Ha’aretz. I følge israelske myndigheter kan det fortsatt bli endringer i planene. De tre bosetningene nord på Gaza-stripen er valgt ut fordi bosetterne der er mindre ideologisk motiverte enn lenger sør på Gaza-stripen. For å få en vellykket evakuering, er det viktig for politi- og soldatstyrkene å vise besluttsomhet og handlekraft over adskillelsesplanens motstandere.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart