Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Abbas er ikke Sadat

Finansminister Benjamin Netanyahu gikk hardt ut mot adskillelsesplanen mandag kveld. – Statsminister Ariel Sharon kan lede Israel inn i en katastrofe, sa Netanyahu, i følge Jerusalem Post. Den tidligere statsministeren minnet forsamlingen på sine egne spådommer før Oslo-prosessen begynte. – Jeg sa at Oslo vil lede til vold, fremholdt Netanyahu. – Vi må insistere på at dersom palestinerne ikke stanser terror og oppvigleri, vil vi ikke være forpliktet til å gjøre noe, særlig ikke å overføre territorium, slo Netanyahu fast. Finansministeren kommenterte også PA-formann Mahmoud Abbas. – Abbas er ikke Arafat, fordi han gir ikke selv ordre til å gjennomføre terrorangrep, men han er heller ikke Sadat og heller ikke kong Hussein. Abbas gjør ikke noe for å avvikle terrororganisasjonene, understreket Netanyahu. Han mener Israel bør forsøke å beholde mest mulig av landområdene på Vestbredden, og ikke gi opp mest mulig, spesielt etter flere år med palestinsk vold. Netanyahu er Ariel Sharons hovedutfordrer til lederskapet av Likud.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart