Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Stadig større behov for arbeidskraft

På grunn av påskeferien, har etterspørselen etter arbeidere ved Israels arbeidskontor (INES) økt med 20 prosent i mars 2005, til 20.600 forespørsler. I mars 2004 var tallet 17.100, noe som betyr en økning på 20 prosent, eller 3.500 forespørsler, på et år, melder Globes Online. Etterspørselen i mars økte samtidig med 15,7 prosent, eller 2.800 forespørsler, sammenliknet med februar. Den gjennomsnittlige månedlige etterspørselen i første kvartal av 2005 var på 18.900 henvendelser, 4,4 prosent høyere enn fjerde kvartal av fjoråret. 48 prosent av henvendelsene til arbeidskontoret i mars (ca. 9.821 av dem) dreide seg om ufaglærte, lavtlønnede arbeidere. 52 prosent var for kvalifisert personell. Samtidig melder Yedioth Aharonoth at arbeidsledigheten i Israel har sunket til 9,8 prosent, eller 262.000 personer, også det i mars. På den andre siden er arbeiderorganisasjonen Histadrut ikke like imponert over tallene og sier følgende om finansministeren: – Benjamin Netanyahu flytter køen fra arbeidskontoret til suppekjøkkenene. Hans politikk vedlikeholder fattigdom og tvinger arbeidsledige til å bli slaver, uttaler de i en pressemelding mandag.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart