Kalte Mofaz en «forræder»

Innbyggere ved bosetningen Neve Dekalim kalte Shaul Mofaz for en "forræder" og ba ham om å gå av fra sin stilling som forsvarsminister, da Mofaz besøk ved bosetningen Gush Katif tirsdag. Mofaz hadde satt av tid til å møte innbyggerne ved Neve Dekalim, men de bestemte seg for å unngå forsvarsministeren ved å ikke møte opp ved avtalt møtested til avtalt tid. Likevel møtte dusinvis av dem opp med plakater som hadde nedsettende påskrifter mot Mofaz, mens de skrek skjellsord til ham, skriver Yedioth Aharonoth. Ministeren prøvde å ta kontakt med folkemengden og prate med dem, men uten å lykkes. På et tidspunkt ble han omgitt av dusinvis av sikkerhetspersonell som skjermet ham fra folkemengden. – Jeg ville ta dem i handen. Jeg forsvarte dem i årevis, og jeg setter virkelig pris på dem og til og med elsker dem, uttalte Mofaz etter hendelsen. Forsvarsministeren legger til at han ikke ble overrasket over den dårlige velkomsten, men at han hadde forventet at det ville bli verre.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart