Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Jødisk flertall for tilbaketrekningen

Tre måneder før Israels historiske tilbaketrekning fra Gaza-stripen, viser en undersøkelse at over halvparten av den jødiske befolkningen i landet støtter planen. Likevel uttrykker flertallet en frykt for at jøder skal komme til å omkomme ved evakueringen av bosetningene, skriver Jerusalem Post. 55 prosent av de spurte jødene støtter planen, sammenliknet med 29 prosent som motsetter seg en tilbaketrekning. Resultatet fra denne undersøkelsen stemmer godt overens med de andre offentlige undersøkelsene som har blitt sluppet den siste tiden, som tar opp samme tematikk. Man kan nå se et mønster som tyder på at rundt to tredjedeler av den totale israelske befolkningen støtter tilbaketrekningen, mens en tredjedel er imot. Videre viser undersøkelsen at de israelske sikkerhetsstyrkene (IDF) forblir den mest samlende enheten i det israelske samfunnet. Dette svarte nemlig tre av fire jøder på spørsmål om hvilken institusjon i det israelske samfunnet som hadde mest samlende kraft.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart