Tilbyr helikoptre til PA

Russland har tilbudt seg å donere to Mi-17 transporthelikoptre til de palestinske myndighetene for å erstatte de to helikoptrene IDF tilintetgjorde i 2001. I følge Janes Defence Weekly skal de også ha tilbudt 50 armerte kjøretøyer, som den russiske hæren selv vil bringe ned til de palestinske områdene. Tilbudet ble gitt i løpet av PA-formann Mahmoud Abbas’ tur til Moskva i slutten av januar måned. De to helikoptrene er ment å brukes til å frakte Abbas og andre palestinske ledere mellom Gaza-stripen og Vestbredden, samt til Jordan. PA har nå bedt Russland om å stille med piloter og vedlikeholdspersonell til helikoptrene, i følge Jerusalem Post.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart