Bli en aktiv Israel-venn nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai for å høre svært aktuelle foredrag. Vær rask med påmelding, begrenset antall plasser.

Går inn for utsettelse til 15. august

Evakueringen fra Gaza-stripen blir sannsynligvis utsatt fra slutten av juli til midten av august. Torsdag anbefalte forsvarsminister Shaul Mofaz en slik utsettelse. Begrunnelsen er en jødisk sørgeperiode, til minne om ødeleggelsen av det andre tempelet, hvor det er forbudt for religiøse jøder å skifte bosted. – Med en utsettelse vil noen av barna miste den første skoleuken, men vi anså det som viktigere å ta hensyn til bosetternes følelser og utsette evakueringen til etter sørgeperioden, sier en sikkerhetskilde. Utsettelsen vil ikke kreve noen store endringer i planen. Visestatsminister Shimon Peres og palestinernes statsminister Ahmed Qureia er i dialog for å samordne de økonomiske aspektene ved tilbaketrekningen fra Gaza-stripen, skriver Jerusalem Post.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart