Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Ønsker å ta over statsministerposten

Finansminister Benjamin Netanyahu har til hensikt å utfordre statsminister Ariel Sharon om lederstillingen i Likud og stillingen som statsminister i Israel, hevder kilder nær Netanyahu til Jerusalem Post. Når "Bibi" ble finansminister for mer enn to år siden, prøvde han å holde en lav profil i diplomatiske og politiske saker. Men den siste tiden har Netanyahu igjen tatt opp sin politiske aktivitet, for å starte forberedelsene til neste valg, som er satt til november 2006. Likevel kan denne datoen bli fremskjøvet dersom Sharon ønsker tidligere valg, eller om Arbeiderpartiet forlater regjeringen. Likuds 150.000 medlemmer skal velge partiets statsministerkandidat i et primærvalg, før valg av nasjonalforsamling skal arrangeres. – Uansett når primærvalget kommer, er det sikkert å antyde at han vil stille, sier en medarbeider av finansministeren. I følge kilden gav Netanyahu statsministerposten til Sharon i 2000, da han valgte å ikke utfordre partilederen, noe vedkommende tror ikke kommer til å skje igjen. Selv nektet Netanyahu å kommentere uttalelsene til hans medarbeider, men innrømmet i et intervju med Jerusalem Post torsdag at hans forhold til statsminister Sharon ikke akkurat er "harmonisk". – Å beskrive vårt forhold som harmonisk og blomstrende ville være urett, sier han, før han legger til at begge respekterer hverandre og ønsker å samarbeide.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart