Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Stengt til etter den jødiske påsken

Vestbredden ble fredag morgen stengt, trolig til slutten av den jødiske Pesach-høytiden. Det vil ikke bli mulig for noen palestinere å komme seg inn i Israel, bortsett fra i humanitær nød, melder Yedioth Aharonoth. Det samme tiltaket er gjennomført på Gaza-stripen, med unntak av grenseovergangen Erez, som 4.500 palestinere daglig passerer gjennom. Denne vil fortsatt være åpen under den jødiske påskefeiringen. Regjeringen valgte å innføre tiltaket etter at de israelske sikkerhetsstyrkene hadde vurdert trusselbildet rundt høytiden. – Politiet vil gjøre alt som står i dens makt for å sikre at hele landet, fredelig og sikkert, kan nyte ferien, uttalte kommisær i politiet, Moshe Karadi torsdag.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart