Stengt til etter den jødiske påsken

Vestbredden ble fredag morgen stengt, trolig til slutten av den jødiske Pesach-høytiden. Det vil ikke bli mulig for noen palestinere å komme seg inn i Israel, bortsett fra i humanitær nød, melder Yedioth Aharonoth. Det samme tiltaket er gjennomført på Gaza-stripen, med unntak av grenseovergangen Erez, som 4.500 palestinere daglig passerer gjennom. Denne vil fortsatt være åpen under den jødiske påskefeiringen. Regjeringen valgte å innføre tiltaket etter at de israelske sikkerhetsstyrkene hadde vurdert trusselbildet rundt høytiden. – Politiet vil gjøre alt som står i dens makt for å sikre at hele landet, fredelig og sikkert, kan nyte ferien, uttalte kommisær i politiet, Moshe Karadi torsdag.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart