Kom til MIFF Forum i Ålesund 12.-13. nov! Early bird-rabatt!

Vi trenger deg med på laget!

Arresterte palestinere var ikke militante

Tre palestinere ble arrestert av israelske sikkerhetsstyrker tidlig søndag morgen. Israelske medier meldte først at mennene planla et terrorangrep, men opplysningene blir nå avkreftet av israelsk politi. Palestinerne var ubevæpnet og oppholdt seg i Israel illegalt. De skal ikke ha hatt noen forbindelse med terrororganisasjoner. Palestinerne ble tatt på hovedveien mellom Tel Aviv og Haifa, i en periode da israelske sikkerhetsstyrker var i høy beredskap på grunn av terroradvarsel. Lørdag ble en israelsk soldat knivstukket ved bosetningen Ganim nord på Vestbredden. Angriperen stjal soldatens våpen. Også senere på dagen prøvde to palestinere å angripe en israelsk soldat med kniv, utenfor Nablus. Søndag morgen ble det funnet en Kassam-rakett nord for Gaza-stripen. Raketten ble skutt av militante palestinere lørdag kveld. Fredag arresterte IDF en 17 år gammel palestiner som bar fire rørbomber klar til bruk. (CM, 24.04.05 OPPDATERT)

Har du kommentarer til artikkelen?

Vi vil veldig gjerne høre din mening!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart