Bli en aktiv Israel-venn nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai for å høre svært aktuelle foredrag. Vær rask med påmelding, begrenset antall plasser.

Arresterte palestinere var ikke militante

Tre palestinere ble arrestert av israelske sikkerhetsstyrker tidlig søndag morgen. Israelske medier meldte først at mennene planla et terrorangrep, men opplysningene blir nå avkreftet av israelsk politi. Palestinerne var ubevæpnet og oppholdt seg i Israel illegalt. De skal ikke ha hatt noen forbindelse med terrororganisasjoner. Palestinerne ble tatt på hovedveien mellom Tel Aviv og Haifa, i en periode da israelske sikkerhetsstyrker var i høy beredskap på grunn av terroradvarsel. Lørdag ble en israelsk soldat knivstukket ved bosetningen Ganim nord på Vestbredden. Angriperen stjal soldatens våpen. Også senere på dagen prøvde to palestinere å angripe en israelsk soldat med kniv, utenfor Nablus. Søndag morgen ble det funnet en Kassam-rakett nord for Gaza-stripen. Raketten ble skutt av militante palestinere lørdag kveld. Fredag arresterte IDF en 17 år gammel palestiner som bar fire rørbomber klar til bruk. (CM, 24.04.05 OPPDATERT)


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart