Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Tidligere president Ezer Weizman er død

Israels 7. president, Ezer Weizman (1924-2005), sovnet søndag inn, 80 år gammel. Han har den siste tiden vært inn og ut av sykehus på grunn av en sviktende helse. Presidentens kontor bekreftet Weizmans død søndag kveld, melder Yedioth Aharonoth. – Presidenten melder med stor sorg og smerte om dødsfallet til staten Israels 7. president, generalmajor Ezer Weizman, uttalte talsmenn for kontoret i dag. Weizman er kjent som en av Israels mest innflytelsesrike og fargerike ledere, som alltid snakket rett fra hjertet. Som respons på hans dødsfall, sier visestatsminister Shimon Peres at Weizman var en utsøkt offiser i flyvåpenet og en president som var elsket av nasjonen. – Han viste både militært og sivilt mot, og som han kjempet tappert for Israels sikkerhet, kjempet han tappert for fred, sa Peres. – Hele nasjonen Israel vil savne hans fargerike karakter, uttalte finansminister Benjamin Netanyahu. Weizman vil bli gravlagt i nærheten av sin hjemby Cæsarea på tirsdag.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart