Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Israelsk soldat drept i taxi-angrep

En palestinsk drosjebil krasjet mandag kveld inn i en israelsk kontrollpost nord for Hebron på Vestbredden. En israelsk reservesoldat ble drept i det man antar var et overlagt angrep. Først bremset sjåføren ned før kontrollposten, men akselererte plutselig og kjørte ned soldaten som hadde gått frem for å stanse ham. Drosjesjåføren, som skal ha prøvd å komme seg unna, døde senere av skadene fra de israelske soldatenes beskytning. IDF og Shin Bet etterforsker muligheten for at hendelsen ikke var et planlagt terrorangrep, men skyldes andre forklaringer. I følge palestinske kilder skal ikke mannen ha vært medlem av noen terrororganisasjon. Drosjesjåføren kan ha hatt problemer med å se soldaten i mørket, eller prøvd å unngå israelsk kontroll av annen årsak. Det er første gang på tre måneder at en israeler blir drept på Vestbredden eller Gaza-stripen. IDF har vært i høy beredskap i Hebron-området, på grunn av de tusenvis av jøder som forventes å besøke patriarkenes grav på tirsdag. På Gaza-stripen ble det skutt en Kassam-rakett og en granat mot en jødisk bosetning mandag kveld. Veikrysset Kisufim ble midlertidig stengt, etter at væpnede palestinere skjøt mot en IDF-jeep på stedet.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart