Angrepet med Kassam-raketter

Palestinske terrorister avfyrte tre Kassam-raketter inn over byen Sderot tirsdag. En rakett traff et åpent område i byen, en annen landet i byens utkantstrøk. Tidligere på dagen landet en rakett på et åpent område rett utenfor byen.
Det er ikke meldt om drepte eller skadede i noen av tilfellene, melder Jerusalem Post.
PA-formann Mahmoud Abbas uttalte på en pressekonferanse at «slike angrep tjener ikke den palestinske saken i det hele tatt, og må derfor stanses,» rapporterer Ha’aretz.
På Vestbredden arresterte en fallskjermenhet tre Hamas-flyktninger i Kalkilya. Alle tre bar på dette tidspunktet våpen, og de ble senere overlevert til Shin Bet (Israels sikkerhetstjeneste), som de neste dagene skal prøve å fastslå om de tre planla å sette i gang angrep mot Israel i løpet av de nærmeste dagene.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart