Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

El Al eier ikke flagget

El Al Israel Airlines burde bli instruert til å fjerne det israelske flagget fra sine flymaskiner, sier advokater fra det konkurrerende flyselskapet Israir Airlines til innenriksminister Ophir Pines-Paz. Det nylig privatiserte El Al er ikke lenger et statlig selskap, og burde dermed ikke ha lov til å fly med det israelske flagget som sitt varemerke, mener Israir i følge Yedioth Aharonoth. Gjennom å benytte dette bryter selskapet den israelske flaggloven og misleder sine kunder til å tro at de fortsatt handler på vegne av staten, fortsetter de. På sin side er administrerende direktør for El Al, Haim Romano, sterkt uenig med advokatene. – Det er trist at Israir og de som leder selskapet velger å undergrave den israelske stoltheten rett før uavhengighetsdagen. El Al er et nasjonalt symbol for den israelske staten, hevder Romano.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart