Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Ønsker retten til å bære det israelske flagget

David og Goliat kampen mellom flyselskapene Israir og El Al når nye høyder etter at Israir har bedt innenriksdepartementet om å få de samme rettighetene som El Al til å bruke det israelske flagget til å pryde flymaskinene. En talsmann for Israir bekrefter i følge Jerusalem Post, at firmaet tirsdag spurte innenriksminister Ophir Paz-Pines om å gi dem tillatelse til å benytte flagget på sine fly, eller å beordre El Al til å fjerne flagget fra sin markedsføring. I et brev sendt til ministeren, skal Israir ha påstått at El Al nå er et privat selskap som ikke lenger kan markedsføre seg som "den nasjonale flytransportøren". Lokale konkurrenter burde ha lik tilgang til bruk av nasjonale symboler, hevder de. Forespørselen er det seneste i en serie av spørsmål reist av Israir grunnet El Als posisjon i industrien. Sistnevnte, som nettopp har blitt privatisert, skal visstnok ha dratt med seg fordeler fra sin fortid som statlig selskap, gjennom å stadig få særbehandling, hevder Israir. Denne særbehandlingen skal også ha funnet sted ved en rekke anledninger etter at selskapet ble privatisert.


Israel er under angrep – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart