Bli en aktiv Israel-venn nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai for å høre svært aktuelle foredrag. Vær rask med påmelding, begrenset antall plasser.

Oppfordrer til folkeopprør

Knessetmedlem Arieh Eldad (Nasjonal union) oppfordret onsdag de israelske innbyggerne til å starte et ikke-voldelig folkeopprør, i et forsøk på å avspore sommerens tilbaketrekning fra Gaza-stripen og nordlige Vestbredden, melder Jerusalem Post. Eldad talte på en samling som ble organisert etter at flere tusen demonstranter marsjerte fra Sa-Nur nord på Vestbredden til Gush Katif på Gaza-stripen. – Om de ikke lar oss leve, vil ikke andre leve et normalt liv heller. Vi vil stoppe denne nasjonens utvikling. Mennesker vil ikke lenger kunne fly, heller ikke kjøre, sa han under talen, før han la til: – Det er over 30.000 offentlige tjenestemenn i denne nasjonen som er i mot tilbaketrekningsplanen. Jeg venter bare på at de skal si "vi vil ikke lenger være en del av denne ødeleggelsesmaskinen som kommer for å utvise jøder fra deres hjemland". Jeg vil se et folkeopprør, for bare da vil maskinen stanse. Under anti-tilbaketrekningssamlingen i Gush Katif landet en Kassam-rakett noen hundre meter fra folkemengden. En soldat som holdt vakt over dem, ble lettere skadet.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart