Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Ønsker å øke handelen med Israel

Russland er interessert i å forbedre sine økonomi- og handelsforbindelser med Israel, fortalte den russiske presidenten Vladimir Putin på en pressekonferanse i Jerusalem torsdag. Israel og Russland vil i den nærmeste fremtid signere en rekke tosidige avtaler som har som mål å utvikle samarbeid på områder som investering, luftfart og militært utstyr, avslørte han. I følge Jerusalem Post skal Russland også være interessert i å forbedre samarbeidet rundt telekommunikasjonsteknologi, medisin, høyteknologi og elektronikk. Russlands energieksport til Israel nådde i 2004 1,5 milliarder dollar. Men dette var ikke tilfredsstillende for Putin, som ønsker seg en vesentlig økning. Da en journalist spurte den russiske presidenten om han ønsket å promotere salg av russiske flymaskiner til Israel for å balansere salget av anti-fly missiler til Syria, pansrede kjøretøyer til palestinerne, samt bevæpning til andre deler av Midtøsten og Iran, svarte Putin følgende: – Om du kan hjelpe oss med å signere en avtale verdt to milliarder dollar, så skal jeg personlig dekorere deg med den høyeste russiske orden.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart