Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Stanley Fischer ber regjeringen redusere statsgjelden

Søndag ble den amerikanske jøden Stanley Fischer offisielt ansatt som ny guvernør i Israels Bank, samtidig som han mottok sitt statsborgerskap av innenriksminister Ophir Paz-Pines. I sin første tale som guvernør sa Fischer at det blir viktig for sentralbanken å opprettholde stabile priser. Videre oppfordret han den israelske finansministeren Benjamin Netanyahu til å holde en ansvarlig økonomisk linje, som inkluderer skattekutt og redusering av statsgjelden, skriver TheMarker.com. Hele talen foregikk på hebraisk. Fischer hadde også diplomatiske råd til den israelske regjeringen. Den økonomiske politikken er avgjørende for økonomisk vekst, men også andre forhold spiller inn, som for eksempel fredsprosessen. – Historien viser at den israelske økonomien er i stand til å vokse raskt, selv med en urolig diplomatisk situasjon i området. Men om Israel skal oppdage sitt potensiale, så er en realistisk tro på fred helt nødvendig, sa Fischer.


Israel er under angrep – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart