Klikk for å bli medlem nå!

Regjeringen har gitt en belønning til terror ved å anerkjenne fantasistaten «Palestina». Klikk her for å protestere! 

Jeg ville ikke gjort meg avhengig av Egypt

Parlamentsmedlemmer i Knesset er skeptisk til å inngå en ny avtale med Egypt som tillater utplassering av 750 egyptiske soldater mot grensen til Gaza-stripen. Hensikten med utplasseringen skal være grensekontroll mellom Sinai og de palestinske områdene. Det foregår betydelig smugling over denne grensen. Israel er spesielt bekymret for våpensmuglingen. – Jeg håper jeg vil være i stand til å få et flertall i Knesset mot disse planene, sier leder for utenriks- og forsvaskomiteen, Yuval Steinitz. Likud-politikeren får støtte fra sin partikollega Benjamin Netanyahu: – Jeg ville ikke gjort meg avhengig av Egypts sikkerhetskontroll på dette frontavsnittet, sier Netanyahu. Steinitz sammenligner utplassering av egyptiske soldater ved Gaza-grensen med "å tillate den iranske revolusjonsgarde utplassering i Jenin". Egypt ønsker å stasjonere flere tusen soldater langs grensene mot Gaza og Israel i det østlige Sinai.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart