Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Meningsløst å skape «Hamastan»

Utenriksminister Silvan Shalom mener Israel bør revurdere tilbaketrekningen fra Gaza-stripen dersom Hamas vinner palestinernes valg til nasjonalforsamling i juli. – Det virker meningsløst på meg å gå videre med adskillelsesplanen som om ingenting hadde skjedd, og overgi territoriene til Hamas for å skape en "Hamastan", sier Shalom. Han har hele tiden vært forsiktig motstander av Sharons adskillelsesplan. Politiske kilder i Israel avviser Shaloms uttalelse, og påpeker at adskillelsesplanen vil gjennomføres som et ensidig tiltak, uavhengig av valgresultatet på Gaza-stripen. En kilde som Ha’aretz gjengir mener flyttingen av israelske bosetninger vil gjøre det lettere for IDF å bekjempe eventuelle terror fra Gaza-stripen i fremtiden.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart