Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Veksten har stagnert til nå i år

Den økonomiske veksten i Israel har stagnert i begynnelsen av året, meldte Israels Bank søndag. Mens veksten i 2004 var på 4,3 prosent, var den i årets tre første måneder på fire prosent, omgjort til årsbasis. Likevel var sentralbanken usikre på hvordan de skulle tolke signalet, hevder Jerusalem Post. – Det er enda ikke klart […] om det indikerer en betydelig senkning av vekstraten, eller om det er en nødvendig senking etter en akselerert vekst, uttalte banken i sin kvartalspublikasjon "Recent Economic Development" (RED). Denne utgaven dekker perioden fra oktober til mars. Likevel sier banken at reduksjonen i vekstraten var ventet, etter den kraftige veksten på 4,3 prosent i 2004. Rapporten indikerer også at vekstkomponentene har endret seg, ettersom eksporten har gått ned, mens innlandsforbruket og turismen har blitt viktigere inntektskilder. Mens en stadig sterkere shekel og høye oljepriser kan stagnere veksten ytterligere, finnes det også mange faktorer som indikerer fortsatt vekst. Disse inkluderer blant annet en relativt rolig sikkerhetssituasjon, forventninger om global økonomisk vekst, økt verdenshandel og lave renter.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart