Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Militante leverte inn våpen

– PA-leder Mahmoud Abbas har begynt å oppfylle sitt løfte om å samle inn våpen fra palestinere som står på Israels liste over ettersøkte militante, skriver Ha’aretz. I Jeriko skal flere menn ha levert inn sine våpen, og undertegnet en kontrakt hvor de lover å ikke vende tilbake til terrorvirksomhet. I Tulkarm skal samme prosess være kommet langt. Begge de to byene på Vestbredden er under palestinsk sikkerhetskontroll. Hittil har Israel nektet videre tilbaketrekning fra tre andre større byer på Vestbredden, fordi Abbas ikke har oppfyllt sitt løfte om avvæpning. Da Israel gav fra seg kontrollen over Jeriko, leverte de samtidig en liste med 17 ettersøkte menn til palestinske myndigheter. Israel har bedt om å få serienummerne på de våpen som er innlevert, men dette er foreløpig ikke opplyst fra palestinske myndigheter.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart