Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Advarer om økt jødisk terror

Den nye lederen i den israelske etterretningstjenesten Shin Bet, Yuval Diskin, advarer om økt jødisk terror. Faren for at ytre-høyre demonstranter vil ta i bruk vold for å stanse tilbaketrekningen øker, mener han. Israel kan i følge Diskin, "ikke bære" et nytt politisk attentat, som da tidligere statsminister Yitzhak Rabin ble skutt og drept. I sin første orientering for Knesset etter å ha blitt ansatt som leder i Shin Bet, fortalte Diskin at terrorfaren mot israelsk flytrafikk var økende. Han la så til at organisasjonen trenger økte midler for å kunne sikre de reisende. Videre sier Diskin at jødiske ekstremister har som mål å angripe statsminister Ariel Sharon eller Tempelhøyden. Med dette ønsker de å forsinke implementeringen av tilbaketrekningsplanen. Detaljene skal han ha fått fra en gruppe arresterte ekstremister som hadde planer om å gjennomføre angrep på Tempelhøyden. Han legger til at Shin Bet vil gjøre alt i deres makt for å hindre at urett rammer politiske skikkelser eller muslimske monumenter.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart