Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Skattekutt kommer som svar på økonomisk nedgang

Finansminister Benjamin Netanyahu uttalte tirsdag at nye skattekutt er avgjørende, og burde bli gjennomført så snart som mulig. Han stiller seg dermed bak anbefalingene til generaldirektør for finansdepartementet, Joseph Bachar, som var først ute med å anbefale skattekuttene. Netanyahu la til at kuttene var nødvendig for å sikre fortsatt vekst. Ministeren uttalte at tirsdagens tall fra statistisk sentralbyrå i Israel, om veksten i BNP i første kvartal, var "tall som har vært kjent for oss i ukevis. Det er tall som har fått oss til å forberede planen om skattekutt, noe som vil gjenopprette rask vekst, senke arbeidsledigheten enda mer, og øke budsjettene for sosiale velferdsbehov." Torsdag skal Netanyahu i møte med statsminister Ariel Sharon, hvor de blant annet skal diskutere skattekuttene. I følge kilder til Yedioth Aharonoth, skal det være dyp bekymring innad i finansdepartementet for om Ariel Sharon vil motsette seg planene om skattekutt, siden flere av statsministerens rådgivere har gått imot planen.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart