Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Shiri Meimon endte som nummer fire

Israel ble seedet som en av favorittene til å vinne årets finale i den europeiske sangkonkurransen Grand Prix. Shiri Meimon sang "The quiet that remains" og endte til slutt på fjerde plass. Opptil flere ganger ledet Israel avstemningen, før de halvveis gjennom konkurransen ble hektet av. Til slutt var det Hellas som stakk av med seieren med sine 230 poeng. Israel endte tilslutt på 155 poeng. Norske seere gav det israelske bidraget fem av tolv mulige poeng, mens israelerne gav Norge et poeng tilbake og sin tolvpoenger til Romania. Monaco stod for Meimon og Israels eneste tolvpoenger lørdag kveld, mens blant annet Storbritannia, Ungarn og Malta gav åtte poeng hver. Norge endte til slutt på niende plass, som beste skandinaviske nasjon.


Israel er under angrep – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart