Advarer mot forsinkelse eller avlysning

Mener du det er viktig at MIFF gjør faktasjekker av NRK og andre norske medier? Klikk JA eller NEI.

– Dersom adskillelsesplanen blir utsatt eller avlyst, vil Israels omdømme i verden gå rett til bunns. Vi kan ikke en gang tenke på den muligheten sier sikkerhetsminister Gideon Ezra til Jerusalem Post. Han mener det israelske samfunn kan spare halvannen milliard kroner dersom bosetterne velger å evakuere "i stillhet" og for egen maskin. Ezra går inn for å åpne grensen for palestinske arbeidere mellom Gaza-stripen og Egypt etter en israelsk tilbaketrekning. – Den økonomiske situasjonen på Gaza-stripen er forferdelig, og Israel kan etter min mening ikke være ansvarlig. Vi må åpne muligheter for palestinerne til å leve i arabiske land, siden vi ikke vil ha dem her i Israel, sier Ezra. Sikkerhetsministeren antyder at evakueringen fra Gaza-stripen kan vare helt fra 15. august til 3. oktober, en lengre periode enn tre ukers fristen som er den offisielle timeplanen.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Har du kommentarer til artikkelen?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Opplever du problemer med kommentarfeltet? Send en e-post til post@miff.no for å beskrive feilen.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart