Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Advarer mot forsinkelse eller avlysning

– Dersom adskillelsesplanen blir utsatt eller avlyst, vil Israels omdømme i verden gå rett til bunns. Vi kan ikke en gang tenke på den muligheten sier sikkerhetsminister Gideon Ezra til Jerusalem Post. Han mener det israelske samfunn kan spare halvannen milliard kroner dersom bosetterne velger å evakuere "i stillhet" og for egen maskin. Ezra går inn for å åpne grensen for palestinske arbeidere mellom Gaza-stripen og Egypt etter en israelsk tilbaketrekning. – Den økonomiske situasjonen på Gaza-stripen er forferdelig, og Israel kan etter min mening ikke være ansvarlig. Vi må åpne muligheter for palestinerne til å leve i arabiske land, siden vi ikke vil ha dem her i Israel, sier Ezra. Sikkerhetsministeren antyder at evakueringen fra Gaza-stripen kan vare helt fra 15. august til 3. oktober, en lengre periode enn tre ukers fristen som er den offisielle timeplanen.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart