Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Delegasjon i Israel for å fremme fri handel

En delegasjon på 30 australske forretningsmenn og industriledere ankom Israel tirsdag for et ukelangt besøk. Delegasjonen vil fokusere på å styrke de økonomiske forbindelsene mellom Israel og Australia gjennom kjøp og salg av utstyr, teknologiutveksling og gjensidige investeringer. De skal også fremme signeringen av en frihandelsavtale, melder Israel-Australia, New Zealand and Oceania Chamber of Commerce (AICC). Leder for gruppen er president i forretningsrådet i Australia, Hugh Morgan. Han spiller en viktig rolle i å forme landets økonomiske politikk, på områder som skatter, reguleringer, infrastruktur og forhold mellom arbeidsgiver og ansatt. I 2004 nådde Israels eksport til Australia 308 millioner dollar, ikke medregnet diamanteksporten. Australsk import av israelske varer kom opp i 72,5 millioner dollar. En frihandelsavtale vil trolig doble disse tallene innen bare få år, hevder Morgan.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart