Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Målene til Abbas er de samme som Arafats

– De uttalte mål til Mahmoud Abbas er de samme som Arafats – han avslår også avtalen som Barak tilbød på Camp David, skriver James Bennet i en fersk artikkel. Bennet er tidligere Israel-korrespondent for The New York Times. Det betyr at Mahmoud Abbas avslår en palestinsk stat på 97 prosent av Vestbredden og Gaza-stripen, samt det meste av Øst-Jerusalem. Yasser Arafat ville ikke gå med på en endelig slutt i konflikten, fordi han da måtte oppgi flyktningenes "rett til å vende tilbake" til Israel. Det samme ståsted har Mahmoud Abbas. – Det faktum at palestinerne avslår å oppgi dette kravet, skaper et klart skille mellom israelere og palestinere. Ved å signere veikartet har Israel akseptert en palestinsk statsdannelse, men ved å kreve "rett til å vende tilbake" avviser palestinerne fortsatt å anerkjenne Israel som en jødisk stat, skriver Zalman Shoval i Jerusalem Post. Shoval, som er tidligere israelsk ambassadør i USA, avslutter artikkelen med en klar oppfordring til president George W. Bush: – Det største bidrag Bush kan gi til freden, er å si sannheten rett ut: Inntil palestinerne har oppgitt sitt krav om "rett til å vende tilbake" til Israel, kan de ikke hevde at de har anerkjent Israels rett til å eksistere.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart