Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Får trolig undergrunnsbane

Tel Avivs distriktskomité for planlegging og konstruksjon (TA-DCPC) har godkjent et forslag om T-banetransport i Tel Aviv, og overkjørte dermed en tidligere plan som la opp til at togbanen skulle gå i gateplanet. Beslutningen om å bygge en T-bane i Israels tidligere hovedstad, går helt tilbake til 1970-tallet, under Golda Meirs statsministerperiode. Tidligere ordfører i Tel Aviv, Ronnie Milo, lovet også i 1993 å jobbe for det ambisiøse prosjektet i løpet av hans ordførerperiode, og kjempet for å få laget ferdig den første undergrunnsstasjonen i 1998. Tidligere statsminister Benjamin Netanyahu la til og med ned hjørnesteinen for prosjektet, men ikke en eneste undergrunnstunnel har blitt gravd ut siden den gang. Nå kan imidlertid løftene endelig bli innfridd, skriver Yedioth Aharonoth.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart