Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Laveste andel på fire år

Rett under 9,1 prosent av arbeidsstyrken på 2,7 millioner var arbeidsledige i første kvartal av 2005, ned 0,7 prosent fra fjerde kvartal i 2004. Ledigheten har pekt nedover siden toppnoteringen på 10,9 prosent ved slutten av 2003, opplyste Statistisk sentralbyrå i Israel (CBS) onsdag. 9,1 prosent er Israels laveste arbeidsledighetsprosent på nesten fire år. Rundt 2.449.000 israelere hadde arbeid i første kvartal, en oppgang på 33.000, eller 1,4 prosent i fra fjerde kvartal i fjor. Det er også 2,8 prosent høyere enn på samme tidspunkt i fjor. Videre viser tallene fra CBS at de fulltidsansatte, som jobber minst 35 timer i uka, ble 2,3 prosent flere, mens antallet deltidsansatte sank, med 1,2 prosent opp mot fjerde kvartal 2004. Arbeidsledigheten blant landets kvinner sank til 9,7 prosent, fra 10,8 prosent ved slutten av 2004, mens ledigheten blant menn sank fra ni prosent til 8,5 prosent. – Statistikken reflekterer suksessen med regjeringens økonomiske politikk, hevder finansminister Benjamin Netanyahu i en kommentar til tallene. – I de siste to årene siden den har blitt implementert, har det vært en konsekvent og gradvis reduksjon i arbeidsledighetsraten i Israel, slår han fast.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart