Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Avverget granatangrep fra Jabaliya

To grupper palestinske militssoldater ble oppdaget av israelske luftstyrker i flyktningeleiren Jabaliya tidlig mandag morgen. Gruppene var i ferd med å sette opp granatkastere, et våpen som palestinske terrororganisasjoner gjentatte ganger har rettet mot israelske bosetninger de siste ukene og under hele intifadaen fra september 2000. Det blir ikke opplyst hvilken flytype som oppdaget militssoldatene, men det ble skutt raketter mot begge de to militsgruppene. I følge IDF skal begge granatkasterne ha blitt uskadeliggjort. Islamsk Jihad opplyser at organisasjonens menn var målet for rakettangrepet. Tre personer skal ha blitt skadet. Siden våpenhvilen fra 8. februar har Israel gjennomført svært få militære operasjoner på Gaza-stripen. De siste ukene har imidlertid antallet granat- og rakettangrep fra palestinsk milits økt stadig, og Israel anklager palestinske myndigheter for ikke å gjøre nok for å stanse angrepene. I følge IDF-statistikk er det skutt 60 granater og 10 Kassam-raketter på Gaza-stripen de siste to ukene. Palestinsk milits retter som oftest sine våpen mot sivile israelske bosetninger.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart