Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Ønsker å etablere datterselskap i Israel

Google Company, det amerikanske gigantselskapet som blant annet er kjent for sin enormt populære søkemotor på internett, ønsker nå å etablere et datterselskap i Israel, skal vi tro Ha’aretz. Selskapet vil skape en hebraisk versjon av sin søkemotor, og allerede intervjues kandidater til stillingen som administrerende direktør. Forrige uke var foretningsledere fra datterselskapet i London på besøk i Israel, hvor de holdt møter med lokale representanter for bransjen. Google ønsker å finne en eller flere fremtidige foretningspartnere. Om Google Co. utvider sine tjenester til Israel, vil det føre til tøff konkurranse med israelske portaler som for eksempel Ynet, Walla!, NRG, Nana og Golden Pages. De vil også konkurrere direkte med MSN Israel, som er den eneste startsiden på hebraisk i landet, som eies av et større internasjonalt selskap, nemlig Microsoft. Google har allerede tilbudt hebraisk som språk for sine brukere i mange år, og søkemotoren har blitt veldig populær i Israel. Men dette tilbudet administreres for øyeblikket fra London. Derfor håper Google at de kan tilby hebraisk språk på alle sine tjenester i fremtiden, om man starter opp i Israel, og med en mer korrekt språkbruk enn man i dag kan vise til.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart