Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Tilbaketrekningen vil skape terror

De såkalte "opprørerne" i Likud-partiet, som har satt seg i mot statsminister Ariel Sharons tilbaketrekningsplan fra Gaza-stripen og deler av Vestbredden, erklærte søndag starten på en ny politisk offensiv. Den har fått tittelen "Tilbaketrekning vil skape terror. Vi må revurdere det." Etter planen skal kampanjen inkludere rundt 1.000 reklameplakater på busser, distribusjon av informasjonsbrosjyrer til hver eneste innbygger, annonser på internett og protestsamlinger hvor kampanjens ledere kan kommunisere med "den vanlige" israeler, skriver Yedioth Aharonoth. Det er finansiering fra utlandet som står bak kampanjen, og "opprørerne" nekter for at bosetternes Yesha-råd er involvert. Knesset-medlem Ehud Yatom er en av arkitektene bak kampanjen. Han ber den israelske befolkningen åpne sine øyne, og ikke følge lederskapet "i blinde". – Innbyggere i Israel. Dere har blitt advart, uttalte han på en pressekonferanse søndag.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart