Israel og Ukraina

Bli medlem fra kun kr. 4 per uke

Israels første OL-gull sporløst forsvunnet

LO støtter at minst 7 millioner palestinere skal få flytte inn i Israel og stempler landet som apartheidstat. Vis din protest og bli medlem av MIFF nå! Vipps 39881.

Innbruddstyver brøt seg inn i hjemmet til foreldrene til Gal Friedman, og stjal en safe, som inneholdt gullmedaljen han vant i vindsurfing under de olympiske lekene i Athen i 2004. Også bronsemedaljen han vant lekene i Atlanta i 1996, en pistol og andre familiære verdisaker ble borte. Etter å ha sikret seg gullet, planla Friedman å forsikre medaljen, og undersøkte prisforslag som ble gitt ham av flere forskjellige forsikringsselskap. – Jeg kan ikke tro det. Dette føles ikke bra, og det er en underdrivelse, forteller en oppgitt Friedman til Yedioth Aharonoth. – Vi kom hjem og så at veggen var slått inn. Safen som inneholdt medaljen var fjernet, og dets innhold var stjålet. Ingen pengesum kan erstatte medaljen. Jeg er rett og slett uten ord. Jeg kan ikke uttrykke hvor trist jeg er.

Har du kommentarer til artikkelen?

Vi vil veldig gjerne høre din mening!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart