Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Israels første OL-gull sporløst forsvunnet

Innbruddstyver brøt seg inn i hjemmet til foreldrene til Gal Friedman, og stjal en safe, som inneholdt gullmedaljen han vant i vindsurfing under de olympiske lekene i Athen i 2004. Også bronsemedaljen han vant lekene i Atlanta i 1996, en pistol og andre familiære verdisaker ble borte. Etter å ha sikret seg gullet, planla Friedman å forsikre medaljen, og undersøkte prisforslag som ble gitt ham av flere forskjellige forsikringsselskap. – Jeg kan ikke tro det. Dette føles ikke bra, og det er en underdrivelse, forteller en oppgitt Friedman til Yedioth Aharonoth. – Vi kom hjem og så at veggen var slått inn. Safen som inneholdt medaljen var fjernet, og dets innhold var stjålet. Ingen pengesum kan erstatte medaljen. Jeg er rett og slett uten ord. Jeg kan ikke uttrykke hvor trist jeg er.


Israel er under angrep – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart