Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Leder i Islamsk Jihad drept av IDF

To palestinere ble drept av IDF i Jenin tirsdag, blant dem Jihad-lederen Marouah Kmeil (27). Israelske sikkerhetskilder sier mennene planla nye selvmordsangrep i Israel. Palestinske myndigheter fordømte tirsdag drapene på Jihad-medlemmene, men nevnte ikke alle de palestinske rakettangrepene mot israelske mål samme dag. PAs statsminister Ahmed Qureia kalte Israels målrettede aksjon mot terroristene en "stygg forbrytelse". Israel ser for tiden på Islamsk Jihad som den største terrortrusselen fra Vestbredden. Helt siden den såkalte våpenhvilen ble innført i februar, har Islamsk Jihad fått klar ordre fra Damaskus: Bygg opp infrastrukturen for "kvalitetsangrep", skriver Arieh O’Sullivan i Jerusalem Post På tross av våpenhvilen fra februar, mener sikkerhetsmyndighetene nå at terrortrusselen i dag er på samme nivå som ifjor. – PA-leder Mahmoud Abbas blir tilsidesatt, og vet ikke hvordan myndighetene stadig mister mer kontroll over sine områder, sier sikkerhetskilder.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart