Israel og Ukraina

Bli medlem fra kun kr. 4 per uke

Leder i Islamsk Jihad drept av IDF

LO støtter at minst 7 millioner palestinere skal få flytte inn i Israel og stempler landet som apartheidstat. Vis din protest og bli medlem av MIFF nå! Vipps 39881.

To palestinere ble drept av IDF i Jenin tirsdag, blant dem Jihad-lederen Marouah Kmeil (27). Israelske sikkerhetskilder sier mennene planla nye selvmordsangrep i Israel. Palestinske myndigheter fordømte tirsdag drapene på Jihad-medlemmene, men nevnte ikke alle de palestinske rakettangrepene mot israelske mål samme dag. PAs statsminister Ahmed Qureia kalte Israels målrettede aksjon mot terroristene en "stygg forbrytelse". Israel ser for tiden på Islamsk Jihad som den største terrortrusselen fra Vestbredden. Helt siden den såkalte våpenhvilen ble innført i februar, har Islamsk Jihad fått klar ordre fra Damaskus: Bygg opp infrastrukturen for "kvalitetsangrep", skriver Arieh O’Sullivan i Jerusalem Post På tross av våpenhvilen fra februar, mener sikkerhetsmyndighetene nå at terrortrusselen i dag er på samme nivå som ifjor. – PA-leder Mahmoud Abbas blir tilsidesatt, og vet ikke hvordan myndighetene stadig mister mer kontroll over sine områder, sier sikkerhetskilder.

Har du kommentarer til artikkelen?

Vi vil veldig gjerne høre din mening!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart