Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Støtter adskillelsesplanen

– Tilbaketrekningen fra Gaza-stripen vil ikke svekke Israels sikkerhetssituasjon, sier tidligere Shin Bet-sjef, Avi Dichter, til Haaretz. Han erklærer seg uenig med den avgåtte forsvarssjefen Moshe Ya’alon, som spår ny terrorkrig fra Vestbredden etter adskillelsesplanen er gjennomført. Dichter frykter sannsynligheten for angrep mot Tempelplassen eller mordforsøk på statsminister Ariel Sharon vil øke frem mot august, da tilbaketrekningen fra Gaza-stripen skal begynne. Dersom høyreekstreme jøder angriper Tempelplassen, vil det resultere i en uforutsigbar og kraftig terrorbølge mot jøder over hele verden, mener Dichter. Denne advarselen har han gitt til flere rabbinere nord på Vestbredden.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart