Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Valgt til visepresident i FNs generalforsamling

Israels FN-ambassadør Dan Gillerman er valgt som én av 21 nye visepresidenter i FNs generalforsamling. Det er første gang siden tidlig på 1950-tallet at en israelsk ambassadør er valgt til en slik seremoniell stilling. Den gang var det Abba Eban som representerte Israel i FN. I Israel blir valget av Gillerman sett på som svært betydningsfult. – Det er nok et skritt mot Israels mål om å være et land på lik linje med andre, og normalisere vår rolle i FN, sier visedirektør i det israelske utenriksdepartementet, Roni Leshno Ya’ar. Utenriksminister Silvan Shalom ønsker også at Israel får en plass i FNs Sikkerhetsråd, noe landet aldri tidligere har hatt. Gillerman går til sin nye oppgave med ydmykhet. – Jeg vil være medlem av komiteen som avgjør FNs agenda. Jeg håper jeg vil kunne påvirke FNs avgjørelser, selv om det ikke vil bli en lett oppgave, sier Gillerman til Israel Radio.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart