Bli med på MIFF Forum i Stavanger 11. og 12. november

Valgt til visepresident i FNs generalforsamling

Klikk her for å forhåndsbestille nå – da får du gratis forsendelse!

Venstresidens isfront mot Israel viser hva som blir den katastrofale konsekvensen dersom LOs politikk får gjennomslag: Den eneste jødiske staten i verden vil forsvinne, og dermed også den eneste nødhavn for jøder på flukt fra antisemittisme.

I denne boken tar Conrad Myrland opp hva ledere i fagbevegelsen har sagt og skrevet om Israel det siste tiåret. Forfatteren viser hva som er feil og mangelfullt, og foreslår ord som ville vært mye bedre å bruke, ikke bare for å tine forholdet til Israel, men også for å gi et konstruktivt bidrag til fred. Det er mye LO har misforstått, blant annet om Oslo-prosessen, jødedommen og konflikten.

I hele sin tid som utenriksminister, opposisjonsleder og statsminister, har Jonas Gahr Støre (Ap) vært under press fra sine mektigste nasjonale støttespillere til å føre en mer ekstrem Israel-politikk. I denne boken får du svar på hvordan han har taklet det.

Venstresidens isfront mot Israel inneholder også 12 dypdykk-artikler, med temaer som blant annet:

  • Hvordan palestinske myndigheter belønner barnemordere og terrorister
  • Ensidig norsk anerkjennelse av Palestina vil undergrave folkeretten og Oslo-avtalen
  • Den anti-israelske norske kirke
  • Hvorfor du ikke kan ta FN-fordømmelser av Israel alvorlig

Israels FN-ambassadør Dan Gillerman er valgt som én av 21 nye visepresidenter i FNs generalforsamling. Det er første gang siden tidlig på 1950-tallet at en israelsk ambassadør er valgt til en slik seremoniell stilling. Den gang var det Abba Eban som representerte Israel i FN. I Israel blir valget av Gillerman sett på som svært betydningsfult. – Det er nok et skritt mot Israels mål om å være et land på lik linje med andre, og normalisere vår rolle i FN, sier visedirektør i det israelske utenriksdepartementet, Roni Leshno Ya’ar. Utenriksminister Silvan Shalom ønsker også at Israel får en plass i FNs Sikkerhetsråd, noe landet aldri tidligere har hatt. Gillerman går til sin nye oppgave med ydmykhet. – Jeg vil være medlem av komiteen som avgjør FNs agenda. Jeg håper jeg vil kunne påvirke FNs avgjørelser, selv om det ikke vil bli en lett oppgave, sier Gillerman til Israel Radio.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart