Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Ber om nyvalg

Opposisjonen i Knesset fikk flertall for tre mistillitsforslag mot Ariel Sharons regjering tirsdag. Det største nederlaget led Sharon i et mistillitsforslag fra Shas, hvor stemmetallene var 37 mot 34. I denne voteringen avstod flere av representantene [49 av 120] fra å stemme. 61 Knesset-representanter må stemme for et mistillitsforslag for at regjeringen skal falle, men Knesset-ordfører Reuven Rivlin ber om nyvalg etter gårsdagens politiske batalje. – Statsministeren har mistet sin politiske plattform, sier Knesset-ordfører Reuven Rivlin til Israel Radio. Rivlin er Sharons partikollega, men støtter ikke adskillelsesplanen. Statsminister Ariel Sharon måtte også forsvare seg mot korrupsjonsanklager mot Likuds sentralkomite tirsdag. Knesset forkastet statsministerens synspunkter i korrupsjonssaken med 43 mot 30 stemmer. – Det lille antallet som støttet Sharon i stemmegivningene signaliserer at han har mistet sin parlamentariske maktbase på alle andre områder enn adskilllelsesplanen, skriver Jerusalem Post. Bare noen få av Likud-representantene som er motstandere av adskillelsesplanen gav Sharon sin støtte i forbindelse med korrupsjonsdebatten. Et knapt flertall i Knesset går onsdag inn for å sette opp en komite med tittelen "Avsløre korrupsjonen til statsministeren og hans regjering".

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart