Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Misliker Israels militære samarbeid med Kina

USAs utenriksminister Condaleeza Rice la til side all diplomatisk språkbruk da hun skulle beskrive amerikanernes syn på Israels våpensalg til Kina. – Vi har hatt noen veldig tøffe samtaler med israelerne angående dette spørsmålet, fortalte Rice i forkant av sitt ukelange besøk til Midtøsten. "De forstår nå alvoret i denne saken, og vi vil fortsette å ta det opp." Rice har planlagt å ankomme Israel fredag for å bruke helgen til samtaler med PA-formann Mahmoud Abbas og statsminister Ariel Sharon. Samtalene vil dreie seg om Israels planlagte tilbaketrekning fra Gazastripen. Utenriksministeren fortsetter med å si at Bush-administrasjonen er "bekymret" over Kinas økende militære modernisering, og at de forsøker å forhindre en militær opprustning. – Vi var bekymret, og jeg håpte at våre israelske venner ville forstå at USA har et ansvar for å forsvare Stillehavet, uttalte hun. Rice sa også at hun var skuffet over Israels salg av avansert militær teknologi til Kina. – Israel har et ansvar for å være sensitive i dette spørsmålet, spesielt på grunn av det omfattende sikkerhetssamarbeidet mellom USA og Israel.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart