Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Terrorist drept på Gaza-stripen

De israelske forsvarsstyrkene skjøt og drepte et medlem av den palestinske terrororganisasjonen Islamsk Jihad lørdag ettermiddag, etter at terrorister angrep en IDF-base i bosetningen Kfar Darom på Gaza-stripen, melder Yedioth Aharonoth. En Fatah-terrorist har blitt rapportert skadet i angrepet. Ingen soldater ble skadet, og ingen materielle skader har blitt meldt. Ifølge palestinske kilder skal fire terrorister fra Al-Aqsa Martyrbrigade og Islamsk Jihad åpnet ild mot basen. Israelske styrker besvarte ilden, og drepte med det en av angriperne. Tidligere på dagen skal soldater ved to forskjellige veisperringer på Vestbredden ha avslørt to våpensmuglingsforsøk av palestinske tenåringer.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart