Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Vi står ved vårt ord

– PA er interessert i å beholde roen i området, og skal også gjennomføre demokratiske reformer, hevdet PA-formann Mahmoud Abbas lørdag, i et møte med USAs utenriksminister Condoleezza Rice. Likevel krever Abbas tiltak fra Israel for at palestinerne skal kunne leve opp til sine forpliktelser. Han ber Israel fjerne kontrollpunkter, frigi palestinske fanger og stoppe utvidelsen av bosetningene. Ved en felles pressekonferanse, sa Rice at Bush-administrasjonen "applauderer" at reformene nå begynner å finne sted innad i PA, selv om det er "masse igjen å gjøre". Hun lovte samtidig Abbas at USA vil være med å bygge den palestinske infrastrukturen. "USA er stolt over å være den største giveren til [de palestinske] myndighetene", la hun til. Da Rice ble spurt om USAs syn på Hamas’ deltakelse i det kommende valget, uttalte utenriksministeren at "administrasjonen ser på Hamas som en terroristorganisasjon, men dette er et internt palestinsk anliggende." Hun fortsatte med å skryte av PA-formann Abbas, ved å slå fast at han er den demokratisk valgte lederen for det palestinske folket, "en fredens mann" og at "hans regjering søker fred, og det er USAs politikk å støtte opp om det."


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart