Klikk for å bli medlem nå!

Regjeringen har gitt en belønning til terror ved å anerkjenne fantasistaten «Palestina». Klikk her for å protestere! 

Minst åtte drept

Over hundre togpassasjerer ble såret i en kollisjon mellom en lastebil og et tog ved kibbutz Revadim, nær Yeruham tirsdag ettermiddag. Toget sporet av, og to vogner veltet. Relativt få av passasjerene ble alvorlig såret, men redningsmannskaper melder at minst åtte er omkommet i ulykken, blant dem er lastebilsjåføren. Lastebilen ble påkjørt da den var på vei over en planovergang uten bom. Politiet har slått fast at hendelsen var en tragisk ulykke, og intet selvmordsangrep. (FM, 21.06.05 – OPPDATERT 22.06) JERUSALEM: Abbas og Sharon drøftet urolighetene Et møte mellom de to lederne som har vært planlagt lenge, ble i dag holdt ved Sharons kontor i Jerusalem. Blant temaene på det to timer lange, lukkede møtet, var den nye eskaleringen i palestinsk voldsbruk. Også forhold som angår den planlagte israelske tilbaketrekningen ble drøftet. Det skal også ha vært samtaler omkring en eventuell gjenåpning av flyplassen i Gaza. I tillegg til Sharon og Abbas, deltok palestinernes statsminister Qurei, sjefsforhandleren Erekat og et annet palestinsk regjeringsmedlem. Fra israels side deltok noen få av Sharons rådgivere og medarbeidere. Den pågående palestinske voldsbruken skyldes at Abbas har latt være å avvæpne terrorgruppene, først og fremst Hamas. Ifølge israelske regjeringskilder skal Sharon være villig til å tilby Abbas alle typer innrømmelser i bytte mot at han stopper volden.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart