Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Palestinerne burde betale for nedrivningen

Mandag gjentok finansminister Benjamin Netanyahu at han ikke har planer om å trekke seg fra sin stilling, selv om tilbaketrekningsplanen nå vil bli gjennomført. Han ønsker å handle som medlem av regjeringen for å endre ting fra innsiden. – Jeg gjør alt jeg kan på innsiden av regjeringen. Det er ikke noe poeng i å forklare hva jeg gjør med økonomien. Hva forsvar og diplomati angår, prøver jeg på forskjellige måter å minimalisere risikoene og advare mennesker. Jeg synes det er positivt å forbedre noen ting, forklarer han. I et intervju med Arye Golan, korrespondent for Voice of Israel, sier Netanyahu at finansieringen rundt nedrivningen av hjemmene i Gush Katif på Gaza-stripen, burde falle på de palestinske selvstyremyndighetenes regnskap. Han la til at palestinerne skylder hundrevis av millioner shekel til statlige israelske selskaper. – Jeg er ansvarlig for statens finanser, sa han. – Jeg ser ingen grunn til at vi burde betale for å fjerne restene etter bygningene. Om det er internasjonale instanser som vil gjøre det, så la dem. Vi kan trekke fra kostnadene fra de palestinske myndighetenes enorme gjeld til israelske statlige selskaper. Det er ikke noen grunn for oss å bruke penger som Israel trenger, slo finansministeren fast. Netanyahu var en av de første som gikk inn for ødeleggelsen av bygningene i de jødiske samfunnene på Gaza-stripen og nordlige Samaria, som skal evakueres i henhold til Sharons plan.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart